Renoveren/schuren

Heeft u een huis met houten vloerdelen of parket maar is deze verweerd of al een aantal jaren oud? Dan kunt u deze laten schuren zodat uw parket weer als nieuw is. Ik herstel de kleur en kwaliteit van uw vloer weer naar de oorspronkelijke staat. Uw parket is na het schuren niet van een nieuw gelegde vloer te onderscheiden. Dus als uw bestaande vloer een opknapbeurt verdient dan is schuren de goedkoopste en snelste manier.

In de meeste gevallen is het schuren van een houten vloer of parket binnen 1 à 2 dagen te realiseren. Afhankelijk van de oppervlakte. De geschuurde vloer zetten we direct in de (kleur)olie of lak. U kunt uit tal van verschillende kleuren olie kiezen. Wij mengen op basis van onze ervaring de olie, zodat u altijd de kleur krijgt die u graag wilt.

 

Schade expertise

Heeft u waterschade, inbraakschade of een ongelukje gehad met de vloer? Neem altijd contact op met uw verzekeraar. Ik neem de schade op en zal er een gespecificeerd schaderapport van maken. Indien de verzekering, naar aanleiding van het rapport, nog vragen heeft, dan kunnen ze contact met mij opnemen en kan ik het verder regelen.

Wacht niet te lang bij schade om grotere schade te voorkomen! Valt een schade niet onder uw verzekering dan krijgt u van mij, indien gewenst, een heldere gespecificeerde offerte. Ik begrijp dat bij schade aan de vloer vaak haast geboden is en zal dan ook zo snel mogelijk langskomen.

 

Onderhoud

Iedere vloer waarop “geleefd” wordt is onderhevig aan slijtage. Bij de meeste vloerbedekkingen is daar weinig aan te doen. Met parket ligt dat anders. Het gaat generaties lang mee als het goed onderhouden wordt. Door het lopen op de vloer wordt de beschermlaag langzaam afgeschuurd. Het pure hout kan daardoor door middel van vocht en vuil worden aangetast en het “mooie” gaat er dan vanaf. Onderhouden dus…!

Kees Brouwer Parket heeft voor alle gangbare afwerkingsmethodes de juiste onderhoudsproducten, welke zijn samengesteld uit de beste bestandsdelen en zijn afgestemd op de specifieke gekozen afwerking. Gebruik daarom uitsluitend onderhoudsmiddelen welke door ons worden geadviseerd voor het beste resultaat en het behoud van uw parketvloer.